Línias de ferrocarril

En aquesta pàgina s'ofereix informació sobre els demés subdominis sobre línies de ferrocarril en Catalunya. Son pàgines independents que van nèixer quan vaig posar les meves primeres fotos d'aquelles línies. Algunes d'elles romanen a la web principal que puguin donar el salt i ésser autònomes.

Transpirenenc Oriental

Línia internacional que uneix Barcelona amb Puigcerdà. Està inclós a la web principal i es preveu el seu pas a subdomini en breu.

Transpirenenc Occidental

Línia internacional que uneix Saragossa amb Canfranc. Està inclós a la web principal.

Cremallera de Núria

Línia de vía mètrica i cremallera que uneix Ribes de Freser amb Núria. Té subdomini propi i el seu estat es bastant avançat.

Cremallera de Montserrat

Línia de vía mètrica i cremallera que uneix Monistrol amb Montserrat. Està en procés de canvi a subdomini.

Tren de La Pobla

Línia del Tren del Ciment en l'actualitat. Antigament la que es va anomenar de Guardiola de Berguedà a Castellar de n'Huc. Es de via estreta de 600 mm. Té subdomini propi i el seu estat es bastant avançat.

Tren de Sant Feliu

Línia de vía estreta poc usual a Espanya (750 mm) que va estar funcionant fins a finals de la dècada dels 60. Pura història. Conté molts documents i fotos que es van salvar de l'oblit. Té subdomini propi i el seu estat és molt avançat.


En cas que vulgui ajudar aportant informació o fotos envïi un correu mitjançant el formulari de contacte per incloure l'informació en aqueste pàgines.


 

Català

Temps a Bourg-Madame

Temps a Mont-Louis

Temps a Oleta