Modelisme

fotos: 
Català

El projecte del Tren groc en escala H0m va se pensat per la celebració del 75è aniversari de la UAICF (Union Artistique et Intellectuelle dels Cheminots Français), i posades a l'obra diverses associacions, com la de Chartres, Le Mans, Longueau, Tergnier i Creil, però sobre tot el club "Modelisme Rail Catalan" és el que ha portat el pes del projecte. En primer lloc per l'aportació de gran quantitat de documentació, però desprès sent els que sobre el terreny poden donar informació sobre la línia als seus companys de projecte.

L'any passat, la UAICF va celebrar la exposició nacional de modelisme a Nantes el 26 i 27 d'octubre, i en ella es va presentar un circuit modular de 30 metres.

Per portar a terme aquest projecte s'han compromès alguns artesans francesos:

- Trains d'Antan per la fabricació dels automotors Z100 en kit i la fabricació del 3er. carril.

- Architecture et Passion fan els edificis de la línia.

- France fournitures modélisme fa els senyals de posició de les agulles.

A Lleida Expo-tren 2014 (22-23 de març) van ésser invitats per fer la seva exposició els amics de "Modélisme Rail Catalan" ubicats al centre de la Fira. Van presentar un circuit composat per mòduls del tipus show case (calaix de mostra) en que hi havia fons i part superior amb iluminació. A la mostra van portar el mòdul del viaducte de Séjourné, el viaducte de Ramonalls una estació sense nom (podria ser Fontpedrosa) i alguns mòduls intermigs (pròxims al poble de Thuès).

El tren, controlat en digital mitjançant una central Roco tenia una circulació de mostra molt simple però efectiva.


Per obtenir més informació es pot adressar a la pàgina (esquerra) i facebook

Espace Chefdebien,

1 rue des Usines

66000 Perpignan

email: jb.train66@orange.fr


 

Temps a Bourg-Madame

Temps a Mont-Louis

Temps a Oleta